Beautiful appartment + NOR.

En sen oppdatering fra meg ikveld, med noen nydelige bilder fra Norm.Architects og en leilighet i Hellerup. Jeg blir alltid så inspirert når jeg ser disse bildene – utrolig dyktig!

NORM-HELLERUP-APARTMENT-03

NORM-HELLERUP-APARTMENT-05

Vi venter kjøkkenet til nyhuset vårt på Mandag, så nå er vi svært nære å ferdigstille prosjektet vårt som har gått over 2 år. Vaskeromsinnredning og garderobe kommer levert fra IKEA, bestillt via ikea.no – utrolig kjekt å bestille direkte der istede for å bruke en hel dag på varehuset.

NORM-HELLERUP-APARTMENT-12

NORM-HELLERUP-APARTMENT-02

Som dere ser er jeg tilbake til å skrive norsk, jeg har tenkt på det veldig lenge og savnet det. Så nå gleder jeg meg til å dele bilder fra eget hjem og liv igjen etterhvert :)

Ha en fin kveld!

// I’m sharing some beautiful images from Norm.Architects. Their so inspiring, and I love their work. As you can see I’m back to write in Norwegian, something I have been thinking of a long time. Click on translate in the menu to read in English. 

Photos: Norm.Architects

2 Comments

 1. Marte Feb 08, 2015

  Digger at du skriver norsk igjen :)

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 08, 2015

   Så bra :)

   Ha en super dag!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *