I miss a office.

Er det noe jeg virkelig kjenner jeg savner fra det gamle huset, så er det kontoret. Som for meg var et lite fristed, der jeg kunne trekke meg tilbake, jobbe og være kreativ. Samtidig som vi hadde en plass for å samle alle papirer, som har en tendens til å hope seg opp.

IMG_1807

I nyhuset har vi et eget rom som skal bli kontor. Der vil jeg nok bruke litt tid til å finne ut hvordan jeg skal ha det, så ingenting er handlet eller bestemt ennå. Det skal bli gøy å begynne planleggingen!

IMG_1810

Her kan dere se hvordan vårt lille kontor var i det gamle huset. Smalt og ikke stort, men akkurat passe til mine ting. Det jeg tror vi skal prioritere i huset er plass til at vi begge kan bruke det samtidig! :-) Det ville jo være koselig!

5112020716

Fredagsroen har senket seg, barne-tv og kveldsmat på lillesøster. Storesøster besøker tante på filmkveld. I morgen skal jeg opp i huset og vi begynner siste runde med rydding og vasking. Til uka begynner vi å flytte alle tingene våre. Hurra!!

Legg meg  til på snap, om du ønsker live oppdateringer; noeblog.

// I do really miss a office, and can’t wait to decorate and get organised in our new house. 

2 Comments

 1. UllKuleTeppe Mar 01, 2015

  Wow, så flott det gamle kontoret ditt var!! Elsker kartet på veggen, hvor har du fått tak i det? Kjempefine detaljer også, er så svak for svart…..

  Blir spennende å flytte tingene deres, lykke til med det! Og ha en fin søndag :-)

  Hilsen http://www.UllKuleTeppe.com

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 02, 2015

   Tusen takk! :-) Kartet på veggen er fra FermLiving, var veldig glad i det!

   Ha en fin dag, veldig gøy å ha begynt flyttingen!

   Hilsen J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *