Karlstad.

Note: Karlstad med dette trekket er ikke lenger å få kjøpt i Norge. Isunda Grå er tatt ut av IKEA sitt sortement. Forferdig synd, da dette er det fineste trekket! Nå må jeg på let etter sofa…

Vi har ikke handlet inn mange nye dyre møbler til nyhuset, men noen nye spisestuestoler som er design og en Louis Poulsen lampe over spisebordet har vi kjøpt. Jeg er veldig glad i IKEA, som har en rekke flotte, praktiske møbler som ikke  koster all verden. I en hverdag med to små jenter, er det greit å ikke ha dyre store designmøbler.

IMG_8608_2

I vår sokkelstue til svigers har vi en Karlstad 3-seter, og den tenker vi skal få plass i TV-stuen i 2. etg. I 1. etg ser jeg for meg en Karlstad hjørnesofa, da vi er så fornøyd med sittekomfort og holdbarhet. Jeg har forelsket meg i fargen Isunda Grå, som du kan se på bildene. Jeg tenker også vi må bytte ut treføttene med slike i alufarge som på bildene. De er litt mer kule enn de firkantede treføttene. Eller kanskje noen fine føtter fra Prettypegs?

IMG_8619_2

Om en ukes tid kommer også levering av vaskeromsinnredningen og vår garderobeløsning fra IKEA. Jeg valte å besille på nett, selv om vi har varehuset i Trondheim. Vi fant ut at å betale noen kroner i frakt ville spare oss for en hel dag med leting av varer, venting, mange unødvendige varer(!) og lasting av bil/henger. Her og her kan du se hvordan walk-in garderoben vår blir, og her kan du se vaskerommet.

Hva synes du om IKEA sine møbler?

// We’re choosing Karlstad from IKEA, for our new house. Love this grey color!

Foto: Ollie & Seb’s Haus

10 Comments

 1. ahs Feb 10, 2015

  vet du om et gulvteppe som passer til møsnteret på sofaen?

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 10, 2015

   Hm, nei, desverre – jeg tenker å droppe teppe til jeg evt. finner det rette! Så tips meg gjerne om du kommer over et :)

   Ha en fin kveld!

   Reply
 2. Helene B Feb 11, 2015

  Har du sjekket ut covercouch.com? De selger trekk i ulike mønstre og farger til alle IKEA møbler. Kanskje du finner et lignende der..

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 11, 2015

   Tusen takk for tips, det må sjekkes :)

   Reply
 3. Snyggt ni har det! :D Vad är det för färg på väggen? Vi håller på och bygger vårt hus på Sørlandet :)

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 11, 2015

   Hei,

   dette er ikke hjemme hos oss. Du ser link til foto nederst i innlegget :-)

   Klem Jorid

   Reply
 4. Tone E. Feb 11, 2015

  På ikea.no kan man kjøpe Isunda trekk. Håper de ikke slutter for skal muligens ha det, selv om det er et minus at dette trekket ikke kan maskinvaskes.

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 11, 2015

   Jeg fikk heldigvis kjøpt trekk til 3-seteren vår, men snakket med kundeservice og trekk til hjørnesofa er ikke å oppdrive lengre og alt av Isunda Grå skal ut av sortement til Karlstad. Veldig veldig synd, da den er så fin!

   Reply
 5. Heidi Feb 11, 2015

  Det blir så fint! Og jeg er helt enig med deg i at en miks av dyr og billig funker bra, IKEA er gull! Jeg bruker litt ekstra på stoler og belysning, ellers blir det en god blanding. Det er jo det som gir et hjm personlighet også. Pluss at det er kjekt å spare til noen ting man virkelig ønsker seg gjennom livet. :-) Klem

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 11, 2015

   Ja, det funker så bra – og her er det sparing til noen godbiter av stoler ;-) Eneste minuset er at IKEA har valgt å droppe det fine grå trekket til Karlstad, slik at jeg ikke får skaffet hjørnesofaen med dette trekket. Det er SÅ kjedelig, for den er så fin og billig… Må holde utkikk på finn.no tror jeg.

   Ha en fin kveld fine!
   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *