Monday inspo / Black’n Copper.

Tenker det kan være deilig å starte ny uke med litt inspirasjon, og åpner derfor en ny kategori her på NOE; Monday inspo. Tenker dette skal være en kategori hvor jeg deler det jeg liker, og håper jeg kan inspirere.

Mondayinspo 230215

1. Tom Dixon Etch Black 2. By Lassen Twin bord 3. Bat loose tee white 4. Dødningshode 5. Daniel Wellington Classic Sheffield 6. Bordlampe Artell

Sort og kobber – en lekker kombo. Jeg blir a l d r i lei sort, og det er en farge som vil bli med meg både interiør- og klesmessig for alltid. Kobber har jeg ‘vokst’ på meg, og digger der bare mer og mer. Ofte trenger jeg litt tid til å venne meg på nye ting, og får det i hus lenge etter ‘alle’ andre. Hehe.. Det viktigste er å finne sin egen personlige stil, uavhengig av trendene.

Ønsker dere en fortreffelig ny uke!

// A new category is created; Monday inspo. Black and copper, is never wrong! Have a nice week :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *