NOEblog on pinterest.

Jeg elsker å finne ny inspirajson, dele inspirasjon og samle alt på et sted. For meg er dette stedet bloggen selvfølgelig, men enda mer inspirasjon for det jeg elsker finnes på min Pinterest konto; NOEblog.

15432032803_52386c0883_h

Jeg har laget egne tavler for eget hjemkjøkken, stue, spisestue, soverom, bad, entre og kontor. Der samler jeg bilder fra de jeg følger, og det er så mye vakkert der ute.

15864103690_e7517ea930_h

Det er ikke bare interiør jeg liker godt, men også håndvesker, outfits, stoler og ord, for å nevne noen. Disse har og fått hver sin tavle, med inspirerende bilder og jeg blir glad av å åpne appen eller pinterest på macen.

15431738353_07d8ed5c7c_h

Skal du pusse opp eller bygge nytt, eller bare elsker å finne ny inspirasjon, anbefaler jeg Pinterest på det sterkeste. Her på bloggen kan du også pinne bildene direkte til din egen profil, ved å klikk på ‘pin it’ knappen i venstre hjørne på bildene.

Hva er din Pinterest konto? Legg gjerne igjen en kommentar, så kan jeg følge deg! :-)

// Pinterest is the place to be, if you like to collect images for inspiration in boards. I use it every day, and can’t get enough. What is your Pinterest account?

Foto: John Hillin via Happily Grey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *