Perfect bed linen and snapchat.

Vi har ikke mye spennende sengetøy, men da jeg kom over bilder av dette ble jeg solgt. Så nydelig, enkelt og herlig. Dette må jeg se nærmere på, sengetøyet kommer fra Abobe Living.

mydubio_bedroom_23-700x1050

Synes bildene her var helt fantastiske og den gråfargekomboen med lys og mørk helt nydelig!

mydubio_bedroom_15-700x1050

Gleder meg så utrolig mye til å begynne innrede på soverommet vårt. Jeg har handlet nattbort og lamper de siste dagene, gleder meg til å vise dere.

mydubio_bedroom_7-700x1050

Grønt er sjønt, jeg gleder meg til å få inn mange store grønne planer i nyhuset!

Jeg har også opprettet en egen snapchat konto for NOE, og du finner meg under navnet noeblog. En utrolig spennende kanal der jeg kan kommunisere veldig direkte med dere, og legge til bilder on the go i storyen. Nå ligger det en haug med bilder og video fra huset der. Sees vi?

// Perfect bed linen and beautiful colors! Can’t wait to decorate our bedroom in the new house. I have also created a snapchat account for NOE, and you find me under the nick; noeblog. Add me if you want! 

Photo: My Dubio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *