Valje by IKEA.

Jeg elsker IKEA, og har mange møbler klar for nyhuset som er fra det blå/gule varehuset. IKEA kommer på banen, er billig og har enormt smarte løsninger. Det er fint å mikse dyrt med billig, synes jeg.

ikea_valje_black_shelf_ems_designblogg_5494b8b2e087c3316553582f

En ny serie lanseres i disse dager, Valje, og jeg liker det jeg ser, og kan allerede se for meg hvor jeg kunne hatt disse flotte hyllene.

ikea_valje_boxes_ems_designblogg_5494b8b72a6b22a03f367eaf

En fin miks mellom trestruktur og matt overflate, og man kan få en følelse av Montana og Muuto når man ser bildene.

ikea_valje_shelf_storage_system_ems_designblogg_5494b87a2a6b2292a82478ef-2

Gleder meg til å se nærmere på disse, ved neste tur til Trondheim!

Jeg er hjemme alene ikveld. Min kjære er i huset og jobber med siste foringer til dørene i hovedetasjen. Godt Levert ble nettop levert på døren, og jeg er veldig fornøyd med varene så langt. Dette er ment som en testuke, da vi er hjemme alene og svigers koser seg i syden. Jeg tenker GL kan være et godt alternativ til de 2 ukene jeg er hjemme alene med jentene, da jeg ofte velger lettvindte løsninger og raske måltid uten spesielt mye grønnsaker o.l. Gleder meg til å teste ut! Noen med erfaringer?

Ha en fin kveld! :-)

Foto: IKEA via Monique Lund

 

 

3 Comments

 1. Fru Perez Feb 24, 2015

  Takk for tips! Jeg har hatt lyst på en ei “skriverbordshylle” fra Montana by Kiil, men den koster jo en formue. Her ser jeg jo muligheter til å fikse ett eller annet på en litt billigere måte. Det like vi! ;)

  Klem!

  Reply
  • Jorid Kvam Feb 24, 2015

   Bare hyggelig! Alltid hyggelig å komme over fine og billige produkter :-) IKEA rocks!

   Ha en fin dag!
   KLEM

   Reply
 2. Hild Frøya Feb 25, 2015

  Jeg også elsker IKEA, tror nok mange av møblene i nyhuset (når det kommer) kommer til å være nettopp derfra. Gode smarte løsninger, som passer inn i absolutt alle hjem. Vi har også kjøkken fra IKEA og er storfornøyde. Veldig bra kvalitet.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *