a new sofa.

Jeg har a l d r i trodd at en cognac-farget skinnsofa skulle komme inn i vårt hus. Noensinne! Men da jeg besøkte IKEA for en tid tilbake fikk jeg øye på Stockholm 3-seters sofa i fargen Seglora natur, og det ble kjærlighet ved første blikk.

IMG_4219-682x1024

Usikker har jeg vært, men da vi besøkte IKEA igår og min kjære fikk se og prøvesitte, ble vi enige om at den kommer til å passe perfekt i midtstuen, myke opp og gi et kult uttrykk. Det er viktig for oss med en sofa som er god å sitte vanlig i, da vi kommer til å bruke denne stuen mye når vi har besøk.

IMG_42171-682x1024

Vi ble ikke mindre overbevist da vi så disse lekre bildene hos flinke Designlykke, som har fått en dødskul sofa med samme farge i sin leilighet. Sjekk forøvrig resten av bloggen hennes, denne jenta har en veldig kul stil og smak.

Kan bare ikke vente med å få den i hus! En måned føles utrolig lenge å vente… Men den som venter på noe godt…. ;-)

Ha en super uke!

Foto: Henriette Amlie / Designlykke.com

5 Comments

 1. Siv Helen Mar 30, 2015

  Åh, den sofaen spotta vi også ved siste Ikea-besøk :-D Utrolig digg å sitte i, for ikke å snakke om kul!! Men vi har sort/grå/hvit som base hjemme hos oss, og dermed ble vi i tvil.. Og vi hadde egentlig tenkt modultype sofa..

  Men… Akk, sukk… Klarer jeg å glemme den da?

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 30, 2015

   Vi har sort/hvitt/grå vi også, og etter å ha sett bildene til Henriette ble jeg overbevist! Gå for det ;-)

   Reply
 2. Mette Mar 30, 2015

  STILIG! – en cognac farge sofa har stått lenge på ønskelisten min, kanskje en dag… :) Jeg syns denne var knallfin. Titter innom ofte men ikke så flink på å legge igjen noen ord :) Dere har fått det veldig fint, gøy å se når du legger ut bilder – og kjøkkenøyen og kjøkkenet er to die for :) Ønsker deg en riktig god påske, klem fra Mette

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 30, 2015

   Så koselig at du legger igjen en kommentar :-) Gleder meg å få sofaen i hus!

   Good påske!

   KLEM
   Jorid

   Reply
 3. Nina Apr 08, 2015

  Enig! Den er fantastisk fin :) Jeg har og planer om å ha en i “avslapningsstuen” som med tid og stunder kommer :) Fargen er fantastisk og skaper et herlig uttrykk!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *