breakfast and weekend.

Jeg og lillesøster er hjemme idag da hun er ikke helt i form. Storesøster ville i barnehagen, så vi er snart klar for helg!

IMG_3998 kopi

Akkurat nå er det frokost for min del, knekkebrød med Noras rørte jordbær er favoritt. Jeg har også fått smaken på kaffe igjen, etter å ha holdt meg unna kaffe en lang periode. Jeg ble så dårlig og skjelven, så spørs om det var kombinasjon koffeein og lite mat som gjorde det…

IMG_4001 kopi

Til min store glede var også Elle Decoration innstikk i denne månedes Elle, og jeg savner det bladet så veldig. Koser meg veldig med inspirasjon, og dette er og blir favoritt nr. 1. Hvilket interiørblad er din favoritt?

IMG_4009 kopi

“RO” – et beskrivende ord om hvordan det føles om dagen!

IMG_4010 kopi

IMG_4013 kopi

Håper dere alle får en flott helg, skal du gjøre noe gøy? Vi er hjemme alene og gleder oss veldig til pappaen kommer hjem neste uke. Begynner å bli mørkt ute nå, og jeg følger med på NRK sin sending om solformørkelsen – spennende saker.

GOD HELG!

3 Comments

 1. mestbilder Mar 20, 2015

  Utrolig fine bilder! Inspirerende.

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 20, 2015

   Tusen takk :)

   Ha en fin kveld!

   Reply
 2. Lina Aasgård Apr 07, 2015

  LIKER! Fine bilder :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *