go green.

God formiddag! Frokost er spist og vi venter bestevenner på besøk. Tur i skogen med sekken full av pølser og annet godt, står for tur. Ingenting er som å tilbringe søndagen slik!

IMG_8397

Igår var vi i Trondheim på spennende besøk. Vi fikk besøke en kjekk hund og hans eier, da vi ønsker å kjøpe valp til høsten! Utrolig flott og vi gleder oss sånn, det er jo som å få en tredjemann. Vi har forelsket oss helt i rasen Finsk Lapphund, ta et googlesøk, så skjønner du hvorfor. <3

IMG_8398

En tur til IKEA ble det også! Huset skriker etter noe grønt, og denne grønne måtte bli med hjem. Jeg må få på plass flere også, da det frisker opp vårt sort/hvite interiør!

IMG_8399

IMG_8400

Ønsker dere en fin fin Søndag! Kanskje er dere på hytta og tatt ferie? Vi kjører til vårt familiested i morgen eller Tirsdag!

4 Comments

 1. Inger Mar 29, 2015

  Flotte bilder!
  Hvor er tvbenken fra? Ser etter akkurat sånn selv!
  Ellers må du ha masse lykke til med valpekjøp og valpetid! Finnske lapphunder er virkelig vakre!

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 29, 2015

   Tusen takk :) TV-benken er BESTÅ skap fra IKEA, som er satt sammen. Enkelt, billig og veldig fint. Så har vi en universalfjernkontroll som fungerer gjennom skapdørene fra Logitech!

   Tusen takk, vi gleder oss som bare det! Og spent på oppdatering fra oppdretter :-)

   Ha en fin Søndag,

   KLEM
   Jorid

   Reply
 2. Siv Helen Mar 30, 2015

  Huset deres ble virkelig lekkert, altså! Og hunden.. sukk.. Vi hadde Keeshund når jeg var liten og den er ganske lik finsk lapphund.. Er i valpemodus selv, men det er et virkelig stort steg å ta ;)

  Kos dere med hunden :-D

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 30, 2015

   Tusen takk Siv Helen :-) Det er som å gå gravid nå. Venter på løpetid og forhåpentligvis blir det valper, og en av den vår!! Stort steg, blir som å få tredjemann. Men akkurat det vi ønsker og gleder oss sånn :-))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *