mix & match.

Vi har valgt å ikke kjøpe like spisestuestoler til spisebordet. Jeg er ALT for glad i stoler og har ikke klart å bestemme meg. Det er så mye vakkert der ute, og så mange talentfulle designere.

IMG_8296

Derfor har vi en mix med en Eames DSW helsort med sorte ben, to stk Eames DSR med hvitt sete/sorte ben og én Panton chair i hvit. Jeg har også to Kartell Masters kjøpt hos Den Blå Krukke på Verdal, som får plass ved bordet innimellom. Eamesene og pantonstolen har jeg kjøpt hos JKE Design på Levanger.

IMG_8300

Jeg digger å mixe og det gir et kult uttrykk. Jeg kan tilføre andre stoler etterhvert om jeg ønsker, uten at det blir krasj. Blir vi flere til bords har jeg stablestoler fra IKEA som vi tilfører bordet. Jeg drømmer om et par Y-stoler på hver ende også, det hadde blitt midt i blinken!

IMG_8301

Hva er drømmestolen din? Jeg drømmer en dag om egget, men akkurat nå står en Diamond Chair fra Harry Bertoia øverst på stol-ønskelisten og som er litt mer innenfor lommebokrekkevidde.

Middagen står straks på bordet her, og om et par timer skal vi hente pappaen i huset på toget! Alle hjerter gleder seg ♡

Ha en fin ettermiddag og kveld!

3 Comments

 1. elisabeth Mar 25, 2015

  Kjempefint å mikse stoler! Jeg kunne også tenkt meg noen sorte eames rundt spisebordet.. deilig
  å endre uttrykk innimellom : )

  Fin kveld!
  Klem Elisabeth

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 25, 2015

   Ja, ikke sant?! :-) Det er kjekt å endre litt, legge til og ta bort.

   God natt!

   KLEM
   Jorid

   Reply
 2. Marthe Mar 26, 2015

  Kjenner meg så igjen i stol-avhengigheten!;-) Og hvorfor ha bare èn type? Digger uttrykket forskjellige og ulike stoler gir:-) Ser bare så lekkert ut hos dere! Gleder meg til å komme på besøk en gang, hihi ;-)

  Ønsker deg en super dag kjære Jorid! Kos deg med pappabesøk!

  Klemmer

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *