morning bliss.

Ingenting er som to småtroll som kommer krypende opp i sengen om morningen. De er så store nå at de står opp og setter på TV selv, og det gjerne før solen har stått opp… Ingen syvsovere her i huset, aldri vært. Jeg bruker å sette frem litt godis og frukt som de kan kose seg med, så kan jeg få litt ekstra tid i sengen! ;-)

11055716_1629051677312913_2017904406_n

Etter vi flyttet i nytt hus har vi soverom i samme etasje som stue og kjøkken, noe jeg ikke angrer på et sekund. Døren står oppe, og den slår rett ut i stuen – da får vi med oss det som foregår. I det gamle huset vårt hadde vi soverom i sokkelen, og måtte stå opp da vi ikke hørte hva som foregikk!

Solen skinner, og storesøster skal på besøk til morfar og bestemor. Jeg og lille må trille oss en tur ned til byen tenker jeg! :-)  Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *