ro.

Vi er i hus og jeg kjenner en enorm ro over å endelig være på plass. Selv om mye står igjen, esker i hopetall som venter på å pakkes ut, så er vi her, koser oss og finner plassene våre.

IMG_3926 kopi

Jeg har virkelig funnet min plass i huset, og det er ved kjøkkenøyen. Med en god kopp latté, et gammelt Elle Decoration (jeg savner det bladet så!), P4 i taket og småtroll som ser ‘kino’ med popcorn i stuen – er det en perfekt start på denne helgen. Min første helg i nyhuset!

IMG_3925 kopi

Jeg har tatt frem speilreflekskameraet for første gang på mange mange måneder. Savnet etter å ta bilder og blogge har vært mye større enn jeg trodde. Det å ta bilder her i dag var så gøy, og jeg gleder meg til å fortsette vise egne bilder. Lyset i dette huset er fantastisk!

IMG_3929 kopi

IMG_3928 kopi

Mange favoritter på Stringhyllen! Vi har veldig sort/hvitt kjøkken, men denne myker opp veldig med treverk og grønt. Jeg ønsker meg en større stringseksjon ved sposebordet, inntil videre koser jeg meg med denne.

IMG_3927 kopi

Duftlys fra Skandinavisk, ro – perfekt idag!

IMG_3924 kopi

Solen skinner og det er vårfølelse som bare det. Idag må vi komme oss ut for å utforske nærområdet :-)

Ønsker dere en fantastisk dag!

// “Ro” means Calmness, and that is the feeling I have right now. Enjoying this house and I have found my favorite place, beside the kitchen island. I have missed taking my own photos, so this is the first time in many many months. Can’t wait to continue! Have a nice weekend :*

13 Comments

 1. ingrid lerstad Mar 14, 2015

  Så rent og lekkert kjøkken Jorid. Helt Deg! Og samtidig ble det, som du sier, lunt med tredetaljene. Unner deg så å roe deg ned i drømmehuset ditt med kaffe og et blad. Good morgen!

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 14, 2015

   Tusen takk Ingrid! Ja, dette er fantastisk.

   God morgen og ha en fin dag :*

   Reply
 2. Elise Mar 14, 2015

  Skjønner godt at det er en favorittplass! Nydelig kjøkken med flotte og vakre detaljer! Huset deres og stilen er kjempe stilig og eg finn masse inspirasjon ved å sjå på bildene dine! Gleder meg til mange bilder fra huset :) Nyt roen og god helg!

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 14, 2015

   Tusen takk :-) Det var veldig hyggelig! Gleder meg til å vise mer!

   God helg! KLEM

   Reply
 3. Anne Mar 14, 2015

  Et ord : NYDELIG

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 14, 2015

   Tusen takk Anne!
   God helg :)
   KLEM

   Reply
 4. FOR en jobb dere har gjort og så utrolig deilig det må være å se og kjenne på resultatet av alle arbeidstimene som er lagt ned, planlegging og fiksing. Gleder meg til å se mer, for dette tror jeg blir et veldig stilig hus! :-D Kos dere med helg i huset! :)

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 14, 2015

   Ja, dette er en ubeskrivelig følelse! Har nesten ikke gått opp for meg enda, at vi nå bor her! :)

   Tusen takk, god helg til deg også fine!
   KLEM

   Reply
 5. elisabeth Mar 15, 2015

  Helt fantastisk lys! Og så fint dere har fått det, gleder meg til flere bilder : )
  ..kjenner igjen følelsen av endelig å kunne ta bilder av det man har jobbet med så lenge.

  Nyt søndagen og finværet!
  KLEM

  Reply
  • Jorid Kvam Mar 15, 2015

   Tusen takk vennen :-) Det er så gøy å endelig ta tak i kameraet igjen!

   God søndag!

   KLEM

   Reply
 6. […] Decor inspirations for your workspace.. […]

  Reply
 7. […] bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron […]

  Reply
 8. […] Bild:noeblog.com Bild:granit.se […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *