#3KM20MIN

Jeg skrev for noen dager tilbake om at jeg er igang med å løpe igjen. Jeg har delt dette på min snapchat og fått så mange positive og herlige tilbakemeldinger. Dere som har lyst til å bli med sammen med meg, dere som snapper at dere nettop har trent og dere som kjenner dere igjen i at dørstokkmilen kan være uoverkommelig.

IMG_8829

Derfor har jeg delt dette bildet på instagram. Jeg har skrevet om at jeg har som mål å løpe 3 dager i uken, 3 km på 20 min. Det er overkommelig, jeg finner tid i hverdagen til dette, med litt planlegging og motivasjon. Jeg har lyst til at vi kan være hverandres heiagjeng og motivere hverandre – derfor en egen emneknagg, der bilder kan deles.

Målet er ikke at det må være 3 km på 20 min for alle, men det er et godt utgangspunkt og mål i en hektisk hverdag!

#3km20min – Er du med?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *