b e g i n.

Dørstokkmila har vært lang, den har vært vanskelig og den har vært så sable irriterende. Jeg skriver vært, fordi jeg nå begynner å trampe over den, noen ganger må jeg dras over og noen dager vinner den. Men det går fremover, og jeg har hatt en lang nok pause og mange nok dårlige unnskyldninger på at det ikke er tid, at jeg er sliten eller ikke har barnevakt.

Jeg har verdens tøffeste kollegaer som har pushet litt på, og det var akkurat det sparket jeg trengte. Gutta motiverer meg, og det hjelper – det hjelper meg til å bli en enda bedre utgave av meg selv, med mer energi og bedre fysikk. Nå har jeg kommet inn etter min tredje joggetur på 7 dager, og jeg elsker følelsen på hvor godt det føles når jeg er ferdig.

1513328_10155419364905058_6966110922443233820_n

Jeg har lagt inn et treningsprogram på GPS klokken min, som sier: Tirsdag, Torsdag og Lørdag (eller søndag) – 3 km – 20 min. For meg er det både langt nok og ofte nok, så får man se om man øker på etterhvert. Det viktigste for meg er at det er langt nok til å kjenne man blir sliten, og med en tid som passer hverdagen vår.

Jeg vet jeg kommer til å trenge hjelp, at andre blir med og pusher på – vi må bli hverandres heiagjeng. Legg deg til på min snapchat, der jeg har delt noen tanker idag – og så kan vi motivere hverandre der inne – søk opp: noeblog.

Er du med?

Quote av: clementinedaily.com

4 Comments

 1. Glenn Valen-Utvik Apr 21, 2015

  Her kjente / kjenner jeg meg igjen. Det er rart med det – de første joggeturene er harde. Og det tas mye “hente igjen pust” pauser, for så å løpe litt igjen. Jeg kjører selv haltimes joggeturer fordi det passer meg og min form best. Det er virkelig gøy å merke forskjellen. Stå på – både med dørstokkmila og den fine bloggen din! Mvh GlennVU

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 21, 2015

   Tusen takk for fine ord om bloggen og stå-påord Glenn! Det betyr mye. Det er deilig å endelig komme igang, men fy så tungt. Ingenting er som å merke at det går litt og litt bedre for hver tur. Slo for eks min tidligere tid på 3K med ett minutt! Små gleder – store forandringer.

   Hils FruVU og ha en fin kveld :)

   Reply
 2. Marlene Rojas Apr 21, 2015

  åhh stå på! Har det på samme måte, alltid unnskyldninger. Skal nok prøve å jogge jeg også!

  Klem.

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 21, 2015

   Bli med Torsdag! Jo flere vi er, jo gøyere er det :-)

   Hyggelig at du legger igjen en hilsen. Takk!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *