i need some tips.

Jeg var idag på Ranheim i Trondheim og hentet et bord som vi skal ha i midtstuen. Bordet har perfekt form og det ser bra ut på avstand. Problemet er at føttene, som er med krom finish, har menge sår, litt rust og ser stygge ut. Det vises godt på føttene når man sitter i sofaen. Bordplaten er ikke heltre, og ser forsåvidt helt grei ut, men skriker kanskje etter oppmerksomhet også.

Så da er litt spørsmål; hva bør jeg gjøre med bordet? Hellakkere sort, pusse ned alt og beise, bestille nytt understell? Jeg er åpen for forslag!

Se flere bilder og detaljer på snapchat, legg meg til: noeblog. Send meg gjerne tilbakemelding der.

God søndag! 

1 Comment

  1. Joan Bagger Apr 13, 2015

    Jeg er ret vild med det som det er.. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *