make a change.

Det har vært en lang dag idag, etter en natt uten spesielt mye søvn. Jeg har to små som gjerne kommer og deler seng, og det er ikke alltid like koselig – da det blir både varmt og trangt! Det er jo klart vi må dele både dyne og pute på min side, når sengen er 180cm bred og pappaen er borte.. Haha! Det ble også sent før vi kom oss i seng igår, og det ble en ettermiddag idag der vi alle tre var både slitne og hadde kort lunte.

IMG_8901 IMG_8902

Men så har jeg verdens beste mamma, som kom på besøk, laget kveldsmat og tok kveldsstell med jentene. Det gjorde at jeg og min bror fikk på joggesko, og jeg fikk tid til nok en økt med #3km20min (IG). Og den følelsen jeg hadde før jeg kom meg ut, er borte og den gode følelsen er tilbake! Det er ikke så mye som skal til…

IMG_8903 IMG_8904

Jeg er rimelig stolt av meg selv, da jeg siden 15. April har klart de løpeøkter som jeg har.. Det er ikke mange, men det er tusen ganger bedre enn ingenting. Med litt planlegging og god familie – så ser jeg at det er ingen sak å være hjemme alene, og likevel få tid til 20 minutter med jogging, 2-3 ganger i uken.

IMG_8907IMG_8905

Jentene har sovnet godt og jeg har laget meg en god kopp laffé med karamellsmak. Deler bilder med dere, om hvordan jeg lager min! :)

IMG_8906

Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en forskjell. At en mamma kommer å bistår med legging, en bror som pusher på opp de bratte bakkene, en god kopp kaffe latte eller gode jenter som er flinke til å legge seg…. Små ting i hverdagen, som man må glede seg over og sette pris på – selv om dager kan være lange og slitsomme!

Ønsker dere en fin kveld!

 

10 Comments

 1. Randi Apr 27, 2015

  Helt riktig! Og ved å fokusere på de små ting,og på de positive frem for de negative,blir dagen bra allikevel til tross for at den virket ille.

  Og forresten, ære være alle dere alenemammaer!

  Håper denne natta blir bedre ☺

  Reply
  • Jorid Kvam May 02, 2015

   Tusen takk for koselig kommentar! :)

   Ha en fin Lørdag!

   KLEM J

   Reply
 2. Trine Apr 27, 2015

  Flink du e! Her har æ å nabovenninna gått tur hver dag i 14 daga! Å det gjør virkelig en forskjell å komme sæ litt ut å ha litt aleina tid!
  Kaffen så helt nydelig ut

  Reply
 3. Travelfemme Apr 28, 2015

  For et vakkert hjem og lekker blog du har! Jeg følger:) Ønsker deg en fin dag!

  Reply
 4. Janne Apr 28, 2015

  Tusen takk for at du delar ærlege kvardagar som ikkje alltid er så rosa som vi skulle ynskje. Huset er nydeleg og du er kjempeflink som kjem deg ut!

  Reply
  • Jorid Kvam May 02, 2015

   Tusen takk for koselig kommentar :) Det har jeg savnet veldig, å kunne skrive slik. Så det var koselig at du likte innlegget.

   Ønsker deg en fin kveld!

   KLEM
   Jorid

   Reply
 5. Linnie May 02, 2015

  Kjenner meg igjen i mye i innlegget ditt :)
  Har selv en mann som er elektriker offshore, og når han er på jobb, så er det mye som skal klaffe for å få gjort ting slik man ønsker :)

  Hvor kjøper du kaffesirupen, går det an å bestille den på nett kanskje?
  Bor langt unna alle slike fysiske butikker, så er avhengig av å bestille forskjellig på nettet :)

  Ha en flott lørdag :)

  Klem :)

  Reply
  • Jorid Kvam May 02, 2015

   Ja, da kjenner du deg nok igjen – det er ikke alltid bare bare med nordsjøpappaer! Men så er det så deilig å få de hjem igjen :)

   Nicholas Vahe kan kjøpes bla hos ting.no og hviit.no :)

   Ha en fin fin kveld!

   KLEM
   Jorid

   Reply
   • Linnie May 02, 2015

    Tusen takk for svar, skal sjekke de sidene :)

    Helt sant, de dagene man kan stå der med åpne armer på flyplassen, med masse sommerfugler i magen, de er de absolutt beste ♥
    Å få de hjem er verdt all ventingen mens de er på jobb :)

    Klem

    Reply
    • Jorid Kvam May 02, 2015

     Enig! Her er vi komplett igjen på Onsdag, og det skal bli så deiliG!

     Ha en fin kveld!

     KLEM

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *