p u r e and r e a l.

Jeg har rotet bort laderen til kameraet mitt i flyttekaoset, så derfor er det ekstra stille her på bloggen. Må få ut fingeren å få ryddet og flyttet hit det som står igjen, jeg bare utsetter og utsetter – vi har jo alt vi trenger….

Loft-Arnhem-Woonguide-ontdekt_2

Inntil kamera er up and running, deler noen nydelige bilder fra its LOFT som ligger i Arhem, Nederland. Det er faktisk en butikk, men se de nydelige bildene og måten de stiller ut sine produkter. Se flere nydelige bilder her.

Loft-Arnhem-Woonguide-ontdekt_5

Jeg har også tatt et steg ut i ukjent og litt skremmende terreng, nemlig snapchat. Jeg har hatt privat snapchat lenge, men har nå en egen konto for bloggen; noeblog. Jeg har bydd på meg selv gjennom blogg og instagram i mange år, og man skulle kanskje tro at å begynne på snap ikke er så vanskelig. Men det var vanskelig å plutselig skulle by på seg selv med video og prat, høre sin egen stemme og vise noe på en helt annen “uperfekt” måte. På blogg og instagram er det kun bilder og tekst, som jeg bruker tid på å style, redigering og sette sammen – alt i skjønn forening.

Med snapchat har en ny verden åpnet seg, og alt er plutselig så direkte, ekte og upolert… Å vise en slik side har alltid vært litt skummelt, men jeg vil vise denne siden av meg selv – den Jorid som dere som leser bloggen, og som følger meg på insta, ikke kjenner så godt.

Loft-Arnhem-Woonguide-ontdekt_6

Tusen takk til alle gode og fine tilbakemeldinger, jeg blir oppmuntret til å fortsette og det er ikke så skummelt som jeg trodde. Jeg prøver meg litt frem fortsatt, med å dele videoer fra huset, ting jeg gjør og ting jeg håper interesserer dere. Vegen blir til mens jeg går, og jeg håper dere liker det dere ser – legg til noeblog, om du er nyskjerrig!

Ønsker dere en god helg! :-)

Foto: Maartje van Suijdam – Woonguide

3 Comments

 1. Katrine/ Nordisk rom Apr 17, 2015

  Hei Jorid,
  Jeg er helt ny på snapchat og, jeg har litt å jobbe med, har ikke erfaring med privat snap engang!
  Men det der fikser du med glans!
  oh lekker sofa!

  God helg
  Katrine

  Reply
  • Jorid Kvam Apr 17, 2015

   Hei Katrine,
   spennende! Har lagt deg til :) Del og inspirer, så skal du se det går som en lek etterhvert. Snap er gøy!
   Veldig lekker sofa!

   GOD HELG! :)
   KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *