saturday bliss.

Jeg er ikke så  ofte hjemme alene, men igår tok Anders med seg jentene ut til feriehuset der jentene blir til i morgen. Anders kommer hjem i ettermiddag og ikveld er det duket for bursdagsfeiring for en fin vennine!

Det er så utrolig deilig å ha huset for seg selv. Å kunne sove så lenge jeg vil, spille så høy musikk som jeg vil og bare være alene – det er noe av det beste jeg vet… Missforstå meg rett, helgekos med familien er det aller beste i verden, men noen ganger trenger jeg en liten timeout og alenetid fra å være mamma og husmor!

IMG_8757

Jeg kjenner også på at det er så deilig å slippe seg litt løs på snapchat. Å kunne by på seg selv på en helt annen måte enn måten jeg byr på meg selv via blogg og instagram. Det raser på meg følgere, og det er så gøy synes jeg! Takk til alle dere som gir meg fine tilbakemeldinger og dere som sender spørsmål! Jeg er ydmyk og takknemlig :) Følg; noeblog.

Det blir en finfin dag idag – og håper din blir like fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *