something new.

TV-stuen begynner å bli ferdig med møbler. Jeg mangler en lampe jeg har bestillt, som jeg gleder meg vannvittig til å få opp på veggen. Vi skal også ordne med hylle bak sofaen, for å kunne sette ting og tang – jeg har så lite hylleplasser for alle de fine tingene vi har.

IMG_8686

Inntil jeg har fått ladet speilreflekskameraet så deler jeg bilder jeg har delt på instagram. Følg meg gjerne for daglige bilder fra huset; @noeblog.

IMG_8691

Jeg har absolutt i n g e n grønne fingre, og har derfor handlet på salg på Hageland. Der kom jeg over selv-vanningspotter fra Elho, og tre stk har flyttet inn. Jeg plantet om, og nå er det bare å fylle vann i røret og alt ordner seg selv. Med varme i gulvene tørket plantene ut før jeg rakk å sukke for meg… Så nå er det håp, også for meg! Haha!

IMG_8695

Digger Malin-teppet fra Ellos! Jeg skal kjøpe et par til, perfekte til å legge litt her og der.

IMG_8701

HAY Tray table har jeg kjøpt hos Den blå krukke på Verdal, og jeg glemte at det som er 40x60cm er høyere enn det som er 60x60cm. Det var uvant i starten, da jeg hadde sett for meg at det var lavere, men nå liker vi det veldig godt.

Ang. bordet i innlegget under så får jeg se når den nye sofaen kommer i hus – hva jeg gjør med platen. Bena skal jeg prøve å vaske/pusse med Cola og aluminiumsfolie – så fantastiske resultater med det på YouTube. Verdt forsøket!

Ønsker dere en fin kveld!

1 Comment

  1. Tonje Agate Apr 14, 2015

    I love it! Og ELSKER kurven med puter! :D

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *