basil. 

Jeg har ikke akkurat rykte på meg for å ha verdens grønneste fingre. Blomstene svinner hen før jeg rekker å sukke for meg.. Haha! Men nå har jeg klart å holde liv i plantene, da jeg har investert i selvvanningspotter. Så det er håp, til og med for meg!

Da jeg var på Hageland rett etter vi flyttet inn kjøpte jeg også med basilikumfrø. Disse sådde jeg i en bolle, og siden har den stått i vinduskarmen. Jeg plantet nok litt for tett, men tynnet ut etterhvert og det ble fine lange spirer som jeg idag fikk pottet om i Eva Solo urtepottene.

Jeg har absolutt ingen erfaring med å holde basilikum, så jeg tar imot alle gode råd! Drømmen er en liten urtehage i en blomsterkasse på verandaen når den forhåpentligvis er ferdig – neste år tenker jeg.

Jeg holder også på å pakke ut av pappesker som er kommet i hus. Legg meg til på snapchat; noeblog, så skal dere få se behind the scenes … Haha! Men før jeg pakker ut mer blir det en løpeøkt på tredemøllen vi har kjøpt. For en god investering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *