#bergen baby.

16. – 18. Oktober sparkes Interiør & Boligmessen igang i Bergen, og for alle som er interessert i interiør og design – dette er helgen å sette av! Så mange spennende utstillere, bransjefolk, gjestefotografer og ikke minst Design Talk 15.

Anouk inspo 2

Foto: AnoukB

Årets messeinspirator er nederlandske Anouk Brands. Som er en fantastisk stylist, og jeg gleder meg til å se hvordan messen har blitt inspirert av deres arbeid.

Se videoen under, for et innblikk hos AnoukB:

På Lørdag arrangeres Design Talk 15, og dette skriver messen om arrangementet:

“Det er en stor glede at Bergen Design Story i år samspiller med Interiør & boligmessen (16.-18. okt). Lørdag 17. oktober inviterer de nemlig til noen unike timer på Litteraturhuset i Bergen hvor fokus på interiørdesign står i sentrum. Konferansen heter Design Talk og har som mål å inspirere gjennom ærlige historiefortellinger fortalt av fremragende bransjemennesker. Interiør & boligmessen ser frem til å invitere alle deltagerne til messearenaen, både før og etter konferansen. Det skal ikke være tvil om at deltagerne skal fylles med unike opplevelser, både faglig og sosialt. Messen er fornøyd med at visjonen om å synliggjøre Bergen som en viktig designarena står ekstra sterkt i år.”

Dit kommer: Hilde Mork, Kirsten Visdal, 20 kvadrat og Kråkvik & D Òrazio, og jeg beundrer virkelig deres arbeid. Dette blir fantastisk og få med seg.

220515_2

Jeg har endelig sikret meg billett, og det er fortsatt ledige billetter: kjøpes her. Denne billetten gir også fri inngang til Interiørmessen i Grieghallen.

Sees vi i Bergen til høsten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *