don’t forget.

Annonse

Pinsehelgen er godt igang, og mens vi venter på sommeren har jeg har en rabattkode hos Daniel Wellington som jeg ønsker å minne dere på. I slikt dårlig vær er det helt i orden å sitte inne, blogge og jobbe litt.

DW Noeblog.com

Jeg har en Classic Sheffield Lady klokke, og bruker den hver dag. Så klassisk og ren, passer til alt! Min stil har forvandlet seg drastisk de siste år, og jeg har nå en helt annen stil enn for 5-6 år siden. Elsker å finne små skatter, som gjør antrekk komplett. Ikke minst gjør også et par kule solbriller og fine armbånd seg som acessories for sommeren.

DW Noeblog.com

Akkurat nå har DW sommerkampanje på sine Classicklokker, så her kan du virkelig gjøre et kupp. Hvis du bestiller en Classic lærklokke, får du også med en Nato reim – altså, to klokken til prisen av én + 15 % rabatt om du bruker koden under. Digger at man kan bytte ut reimen, alt etter hvilken klokkestil man ønsker seg.

Bruk rabattkode: NOE og få 15% rabatt + en ekstra reim, du kan handle her. Rabattkoden er gyldig tom 31. Mai.

Ha en fortsatt fin pinse og en god kveld!

2 Comments

 1. June May 24, 2015

  Å, de klokkene der er superfine!

  Reply
  • Jorid Kvam May 25, 2015

   Ja, digger min!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *