Ellos-favoritter & rabattkode.

Reklame

Jeg har inngått et samarbeid med ellos.no, og har en del gøy på agendaen fremover. I kveld skal jeg dele et par moodboards med dere, der jeg har funnet frem mine favoritter til late sommerdager og til uteområdet. Nederst i blogginnlegget vil dere finne en rabattkode som gir dere 20% rabatt på hele Ellos sitt sortiment. Kjøp noe fint til deg selv, eller hjemmet :)

Ellos moodboard NOE clothes

Dagmar T-skjorte / Levi´s denim shorts / Espirit Sandal / Frynseveske / Solbriller (annonselenker)

Jeg lengter mot varmere vær og da er det ingenting som slår jeansshorts, en løs t-skjorte, enkle sandaler og en kul veske. Garderoben min skriker etter oppgradering av sommergarderoben, så jammen skal jeg ta en nærmere titt. Her er mine favoritter!

Ellos moodboard NOE garden

Lysslynge / Hagestol Bargo / Hagebord Bargo / Day home lyslykt / Plastteppe / GP Moodlight Globe (annonselenker)

Vi er også straks igang med uteområdet, og det kribler i fingrene etter å skape noen fine små områder. Jeg forelsket meg helt i hagesettet Bargo, stolene kommer i 2 pk og er utrolig kule. Lyssetting ute gir også en deilig stemning. Jeg skal teste ut Moodlight Globe, som er en trådløs lysball som lyser opp i den fargen du selv bestemmer – perfekt for å sette stemningen på hagefesten i sommer!

Nå kan du gjøre noen kupp selv, da jeg har fått en rabattkode, som gir 20% rabatt. Aktiver rabattkode 315418 i handlekurven! (rabattkoden varer i en uke fom idag 20. mai)

Klikk her og shop till you drop! :-)

8 Comments

 1. Ida May 20, 2015

  Litt dumt å skrive noe til hjemmet da ellos ikke gir rabatt på møbler. Synes det er superdumt! Ikke av deg, men av ellos.

  Reply
  • Jorid Kvam May 20, 2015

   Hei Ida,

   takk for at du er observant. Dette var jeg ikke klar over! Og det var veldig dumt… Jeg skal snakke med min kontakt i Ellos i morgen, og høre om det er noen løsning.

   Tusen takk!
   Jorid

   Reply
  • Jorid Kvam May 20, 2015

   Hei igjen Ida,

   da har jeg snakket med min kontakt i Ellos, og rabattkoden skulle gjelde hele sortimentet på Ellos.no. Hun lovte å skulle se på det i morgen tidlig, så da er du velkommen tilbake for å bruke koden om du ønsker det.

   Ha en fin kveld!
   KLEM
   Jorid

   Reply
 2. Synnøve Karlsen May 21, 2015

  Det går fortsatt ikke gjennom når man prøver å handle møbler.

  Reply
  • Jorid Kvam May 21, 2015

   Ikke? Jeg sender mail til Ellos med det samme!

   Reply
  • Jorid Kvam May 21, 2015

   Prøv igjen nå? :-)

   Reply
 3. anne May 22, 2015

  Det fungerte fint nå:) –

  Reply
  • Jorid Kvam May 22, 2015

   Så bra :-)
   God helg!

   Jorid

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *