new week. 

Da er nok en langhelg over, og vi har ønsket Mai velkommen. Lite som minner om sommer med sur kald vind, men det har vært en veldig fin helg uansett.  Bare sjekk denne utsikten vi hadde ikveld, fra verandaen i 2 etg.

Pappaen i huset er fortsatt på nordsjøen, og han kommer hjem på Onsdag (eller Torsdag). Det skal bli deilig å være to om alt igjen. Ikke minst slippe å stå opp kl 05:30 med jentene for å rekke bhg kl 06:45 og jobb kl 07. Når A er hjemme kjører og henter han i bhg, og som regel er også middagen på bordet, om ikke påbegynt.

Slik er vi heldige med en pappa som er hjemme i fire uker, hver eneste dag. Og nå savner vi han skikkerlig, og gleder oss veldig til at han kommer hjem… Vi har så mye gøy vi skal gjøre i Mai!

Ønsker dere alle en flott uke! Må varme og vår komme for fullt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *