sitting down here.

/ Inneholder annonselenker

Gratulerer med gårsdagen alle sammen! Hadde dere det fint? Jeg e l s k e r 17. Mai og koste meg fra morgen til kveld. Det var en deilig følelse, og endelig kunne samle så mange fine voksne og barn – under samme tak, i huset vårt! Ellers hadde jeg og bestevenninen min en deilig tur til Trondheim 15-16. Mai, med overnatting, vin og god mat – det var virkelig etterlengtet. Ingenting er som slike turer!

NOEblogcom3

Dagen idag har også gått i ett. Vi har begynt å hentet hjem pappeskene som har stått i kjelleren til mamma og det er jammen ikke lite. Så mange ting som vi har…. og det værste, er at jeg savner ingenting. Eller en ting har vi savnet, og det er vaffeljern – så det ble vaffel til kvelds idag. *hurra*

NOEblogcom2 NOEblogcom1

(annonselenker) Hentet en pakke på posten idag også, fra ellos.no, og ny voksduk kom på bordet. Det kuleste printet, er likt som Malin teppet jeg har i stuen. Jeg har aldri vært spesielt fan av voksduk, men denne er som en vanlig (vannavvisende) duk. Billig er den også, kun 249,-! Du finner den her.

NOEblogcom

Nå har vi hatt besøk av svigers, og jeg skulle tatt meg tid til en joggeøkt, men jeg kjenner at kroppen trenger hvile og søvn. Så da blir det en økt i morgen.

Ha en fin uke dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *