summer outside.

Reklame

Det ble litt tull igår med rabattkoden jeg la ut som skulle gjelde hele sortimentet til ellos.no. Beklager dette! Den viste seg å ikke fungere på møbler og interiørting, noe som var veldig dumt. Men jeg fikk snakket med min kontakt hos Ellos, og rabattkoden skal nå fungere greit. :-)

ells_0132563_15155

Jeg har forelsket meg helt i serien (annonselenke) Bargo, som består av hagestol (2pk), bord og pidestall. Bare se så nydelig bilde, og for en herlig stemning – digger flisene også.

Aktiver rabattkoden:  315418 og få 20% rabatt. Shop HER.

Ha en fin ettermiddag!

2 Comments

 1. Helene May 21, 2015

  Heei! Hvor lenge varer rabattkoden? :) Satt innpå å så nå, men så kom det plutselig beskjed om at de oppdaterer nettbutikken, slik at jeg må komme tilbake senere.. Haha! Så håper ikke koden går ut riktig enda!

  Reply
  • Jorid Kvam May 22, 2015

   Hei Helene :-) Den varer en uke fom 21. Mai. Så da er det mange dager til å handle på!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *