weekend.

/ inneholder annonselenker

Her i huset har vi tatt langhelg, og i morgen er det en stor dag for familien, da minstebror i rekken skal konfirmeres. Bunader og dress henger klar, og vi gleder oss veldig til å feire dagen fra morgen til kveld med familien.

IMG_8866 IMG_8909

Jeg blir bare mer og mer glad i den nye lampen i tv-stuen, og mange spør hva den heter og hvor den er kjøpt. Jeg bestilte den via nettbutikken (annonselenker) room21.no og den heter Flos 265. Jeg kjøpte også stringhyllen som vi har på kjøkkenet fra Room21, som forøvrig en skummel butikk, de har a l t, så er du advart.. Hehe!

IMG_9071

Dette blir en herlig langhelg med mye gøy på agendaen! Fredag – Lørdag tar jeg med bestevenninen min til bartebyen, og vi skal nyte et døgn på hotell med god mat og drikke, litt shopping og bare koble helt av. Det gleder jeg meg virkelig til! Også har vi jo 17. Mai på Søndag, som er barnas store dag og vi får huset fullt av små og store venner.

Ønsker dere en riktig god 17. Mai helg, håper dere koser dere maks! :)

2 Comments

 1. Jenny - Hemtrender May 13, 2015

  Låter som en fantastisk helg, må så gott!

  /Jenny

  Reply
  • Jorid Kvam May 13, 2015

   Tusen takk :)
   Ønsker deg en god helg også!

   KLEM
   Jorid

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *