beautiful marble and giveaway!

Sponset innhold

Jeg er ikke den som hopper på trendene med det samme de dukker opp. Gjerne blir jeg forelsket og tenker at slik ønsker jeg også, men så tar det litt tid før jeg får ting i hus – gjerne  så lenge etter at mange er blitt lei… Hehe!

Beautiful marble. NOEblog.com Beautiful marble. NOEblog.com

Nå har jeg fått marmor i hus, noe jeg har ønsket meg veldig lenge! Jeg har drømt om marmorbord, men da mange er veldig kostbare har det bare blitt med tanken. Helt til jeg kom over (annonselenke) marmorbordet til Ellos, billig og utrolig lekkert. Jeg venter på det som er hakket mindre også, så nå lurer jeg bare på hvilken sofagruppe de skal stå ved…

Beautiful marble. NOEblog.com Beautiful marble. NOEblog.com

Inntil jeg finner ut av plassering, fungerer det utmerket som sidebord!

Beautiful marble. NOEblog.com

Drømmer du om et marmorbord i ditt hjem? På min instagram deler jeg ut TO bord, en til deg og ett bord til en venn du tagger. Gå inn på @noeblog, for å delta!

Lykke til og ønsker dere en fin kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *