Sickla Kanalgata 3.

Nok et fantastisk objekt for salg hos Fantastic Frank, Sickla Kanalgata 3. Jeg lar meg stadig imponere over spennende styling. En boligannonse trenger ikke lengre være kjedelig!

For sale - I love it, by Fantastic Frank. For sale - I love it, by Fantastic Frank.

Rene overflater og fine detaljer.

For sale - I love it, by Fantastic Frank. For sale - I love it, by Fantastic Frank. For sale - I love it, by Fantastic Frank.For sale - I love it, by Fantastic Frank. For sale - I love it, by Fantastic Frank.For sale - I love it, by Fantastic Frank.For sale - I love it, by Fantastic Frank.For sale - I love it, by Fantastic Frank.

Utenfor er det full aktivitet ikveld, da Troll Entreprenør er igang med å sette opp betongsteinmur. Jeg gleder meg sånn til å vise det ferdige resultatet! Nå er vi på god veg mot å få en utrolig fin hage :-)

Fin kveld!

Foto: Fantastic Frank

1 Comment

  1. Enkelfornyelse.no Jun 16, 2015

    Fantstiske bilder ! :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *