String shelf.

Inneholder annonselenker

Sløv søndag her idag, etter en heidundrende 2×30 års dag igår til våre beste venner. Flust av fine folk, god stemning og nydelig mat. Jeg synes det er så gøy med slike lag, der vi får møte så mange nye mennesker, og ikke minst få rocket litt med dansefoten og trimmet lattermusklene! ;-)

String Shelf. NOEblog.com String Shelf. NOEblog.com

(annonselenke) Stringhyllen på kjøkkenet er jeg blitt veldig glad i! Her har jeg plass til å stille ut en del av de fine tingene vi har, og ikke minst liker jeg hvor åpen den er. Storesøster har fått sin egen plass i skapet til å oppbevare ‘hemmelige’ saker – som ikke lillesøster skal få fingrene i.

String Shelf. NOEblog.com String Shelf. NOEblog.com String Shelf. NOEblog.com

The Monkey er å se i alle interiørblogghjem, intet unntak her! ;-)

String Shelf. NOEblog.com String Shelf. NOEblog.com

Ønsker du å bevare utsikten fra spisestuen? Da er Louis Poulsen lampen (annonselenke) Enigma 425 helt perfekt. Den gir et deilig lys, samtidig som jeg kan stå på kjøkkenet å nyte utsikten!

String Shelf. NOEblog.com

Her er pappaen i huset reist på en ny 14 dagers jobbperiode, og jeg skal bruke kvelden til å komme a jour med klær og barnehageutstyr – når jeg er hjemme alene, er planlegging og ordning kvelden før alfa omega.

Ønsker dere en fin søndagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *