Welcome June.

Vi ønsker Juni velkommen med plaskregn, vind og ti grader. Lite minner om barføtter i sandaler, kjoler og solbriller. Nå lengter vi etter sommer og sol, utetid med gode venner og familie.

Welcome June. NOEblog.com

Tross regn og vind, går jeg inn i en ny måned med senkede skuldre og lettet sinn. Det skal ikke stikkes under en stol at vi har landet pladask, etter to år, der alt vi har gjort har hatt noe med husbygging å gjøre. Valg, diskusjoner og hundretalls timer dag, kveld og natt. Vi ble advart på forhånd av venner som har vært i samme båt; det er en prøvelse for en familie og gå på et slikt prosjekt, og det har vi fått kjenne på nå i ettertid … Det har til tider vært tøft å skulle fungere som en familie og ikke minst kjærester igjen!

Welcome June. NOEblog.com

Welcome June. NOEblog.com

Men så har vi begynt å få hodet over vann. Vi har fått orden på alle saker, ting og tang. Alt er gått igjennom, ting har fått en fast plass, noe er kastet og noe er gitt bort. Det alene gjør at mitt hode fungerer så mye bedre, og med et mammahode som fungerer – da er det jammen mye annet i familien som fungerer også. Noen som kjenner seg igjen?

Selv om vi er i hus, er det litt igjen. Spennende prosjekter utvendig står for tur, veranda skal bygges og vi skal begynne med leilighet i sokkelen etterhvert – men det er noe vi ser frem til, og ikke minst slipper vi pendling til og fra huset, for å arbeide. Nå er det bare å tusle ned trappen eller gå ut døren.

Welcome June. NOEblog.com

Welcome June. NOEblog.com

Juni kan bare komme nå! Jeg gleder meg til å få enda mer tid til bloggen, ta bilder og kose meg med å lese blogger. Se TV (som jeg ikke har gjort på måneder) og ikke minst krype inn i armkroken til kjæresten min – kjenne på at vi har landet og har bygget drømmehuset vårt! Fy søren jeg er stolt over oss, på hva vi har fått til.

Jeg er så takknemlig, heldig og glad – det er en fantastisk følelse!

Ønsker dere en fin kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *