Working station.

Med favorittlåt #1 i bakgrunnen koser jeg meg med litt jobb ved kjøkkenøyen ikveld. Jentene sover godt oppe og utenfor er Troll Entreprenør i full gang med å opparbeide uteområdet. Gleder meg til å vise dere hva vi holder på med.

Working station. NOEblog.com Working station. NOEblog.com

Etter vi flyttet inn i huset bruker jeg mye tid her på kjøkkenet med en god kopp kaffe (ja, jeg har lært meg å like det!) sammen med macen. Jeg kan sikkert telle på en hånd hvor mange ganger jeg har slått på TV’n etter jentene har vært i seng de siste månedene.

Working station. NOEblog.com Working station. NOEblog.com

Mange spør meg om det ikke er slitsomt å være så pålogget til en hver tid, slik som jeg er. Jeg jobber med sosiale medier hver dag fra morgen til kveld. Jeg er aktiv i de fleste kanaler, både gjennom jobb og privat, og det krever at jeg følger med og er online.

Men jeg finner det ikke slitsomt, dette er mitt fristed. Det er i disse kanalene jeg finner inspirasjon og (tro det eller ei) ro. Du har kanskje har en spesiell hobby du koser deg med, har jeg bloggen, instagram, hjemmesider og andre some-kanaler som hobby, og er samtidig så heldig at jeg får jobbe med det hver eneste dag i jobben min.

Working station. NOEblog.com

Men så er det noe med å prøve å ikke la jobb og hobby gå ut over familie og tiden med de. Jeg prøver for eksempel å la telefon/mac ligge når jeg kommer hjem fra jobb til jentene har lagt seg, vi har snakket om det som en regel. Men det er ikke alltid like enkelt, da det noen ganger er ting jeg må få gjort, og jeg må innrømme at jeg også kan være snar til å ta opp telefonen for å bare sjekke littt… Det har og hendt at jeg ikke har fått med meg at storesøster viste meg den fine tegningen, eller at lilleøster skulle fortelle noe fra barnehagen – fordi jeg satt med nesen i telefonen eller macen. Og det er ingen god følelse…

Working station. NOEblog.com

Det er ikke enkelt, det kan jeg skrive under på. Skal man følge alle råd, tips og triks som er publisert om å være online/offline blir man tussete. Jeg har tro på sunn fornuft og en dose selvinnsikt. Vi har valgt å snakke om hvordan vi ønsker det i vår familie, og selv om vi feiler i blandt (mange ganger) – har vi en grunnregel vi streber etter å holde!

Ønsker dere en fin kveld!

2 Comments

 1. Karin Fossbakk Jun 09, 2015

  Synes du er kjempeflink. Skjønner at det er vanskelig å følge disse reglene til enhver tid ja. Jeg sliter selv. Skal bare sjekke det, eller bare gjøre det, og så sitter jeg der da når lille frøkna kommer krypende bort og klyper meg i leggen eller reiser seg opp ved å ta tak i buksebeinet. Godt vi har barna til å minne oss på det, selv om påminnelsene gjerne er at vi går glipp av noe.
  Jeg lurer på, hva gjør du i jobben din?

  Reply
  • Jorid Kvam Jun 12, 2015

   Tuswn takk :-)

   Jeg jobber med salg- og marked i et rørleggerfirma. Tegner og planlegger bad sammen med kunde samt en del admin oppgaver :-) Veldig spennende jobb!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *