Summer feeling.

… nesten! Det er ikke mye som minner om sommer og ferie her i Trøndelag om dagen. 12-13 grader og regn, men det gjør i n g e n t i n g når jeg vet vi har tre herlige uker foran oss med fri og hverandre. En tur til Hunderfossen skal vi ta, og ellers blir det å pusle på hjemme med veranda og uteområde.

IMG_4451 kopi

Det begynner å komme på plass her inne også, og det føles så godt. Mange av mine fine plakater som har stått lagret i flere år, er endelig kommet i glass og ramme. Spesielt Kate Moss har jeg gledet meg til å ramme inn, et utrolig kult bilde – og ikke minst for ei kul dame.

IMG_4459 kopi IMG_4460 kopi

Selv om godværet har latt vente på seg har vi gledet oss over bilder og snap fra bestevenner som har kost seg i Kristiansand med sol og alt som hører med i Dyreparken. Jeg er slik at jeg gleder meg veldig på andres vegne, når våre nærmeste som vi er så glad i opplever og skaper minner – med eller uten oss.

IMG_4473 kopi IMG_4475 kopi

Vi har også skapt (på forhånd) sommerminner med fine folk. I går kveld fikk jeg og jentene besøk av familien Valen-Utvik, på bilferie mot Nord-Norge. Og du vet den følelsen når man ikke har sett noen på evigheter og når man møtes igjen, føles det som det var i går man sist så hverandre. Takket være sosiale media, er ikke avstandene så store lengre – og det er jeg så glad for.

Det som var ekstra gøy denne gangen var at de kom hit til oss og fikk møte jentene for første gang. Helt perfekt og det gjorde så godt. Skravla gikk, god vin drukket, erfaringer delt og ikke minst kunne jeg nyte at huset var fullt av de beste folka. Endelig har vi plass, til å skape gode minner under samme tak. Tusen takk for at dere er så rause og gode, med et hjerte av gull – velkommen igjen!

IMG_4480 kopi

Lille trulte sovnet på sofaen, og er lagt i seng. Storesøster skal legge seg nå, og i morgen er siste gang vekkeklokken ringer kl 05:30 på hele t r e uker. Det skal bli så deilig!

Har du startet ferie? Hva er deres sommerplaner?

Jeg skal prøve å kose meg med litt blogging også i ferien!

Enn så lenge,

GOD SOMMER
<3

6 Comments

 1. Hege Jul 16, 2015

  wow, det gjorde seg virkelig med de bildene! kjempe flott.
  Får jeg spør hvor rammene er fra, de ser store ut, uten å ha den kratisge kanten rundt.

  God helg, og ikke minst GOD FERIE!

  Reply
  • Jorid Kvam Jul 16, 2015

   Hei Hege! Tusen takk, jeg må bare få satt noen spiker i veggen nå. Skummelt!! Hehe.. Rammen rundt Kate er fra Europris, kjøpt for mange år siden. Rammen rundt sitatet er Ribba fra IKEA og de er 70x100cm.

   Tsuen takk! Nyt sommeren :-)

   Reply
 2. Marianne Jul 18, 2015

  Hei

  Den posteren med kate Moss har jeg leitet etter lenge. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?

  Gratulerer med nytt super lekkert hus god sommer!

  Marianne

  Reply
  • Jorid Kvam Jul 18, 2015

   Den er kjøpt ved et galleri i Nederland. De laget kun 100 eks og vet ikke om de har flere. Husker ikke navnet akkurat nå, men om du ser på insta har jeg svart der med navnet på galleriet :)

   Reply
 3. Ester Jul 18, 2015

  Så fint du har det :) Liker virkelig stilen du har :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jul 19, 2015

   Tusen takk :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *