Deilig søndag og vinner av klokke.

God kveld dere!

En nydelig dag er lagt bak oss med 5 timer på stranden, bading, lek, båtkjøring, middag med farmor og farfar og lek i parken. Kan du tro det var et par slitne jenter som fant sengen ikveld? Jeg er jammen heldig, som får lov til å tilbringe dagen slik sammen med jentene våre – uten frykt og redsel, som vi dessverre kan se på nyhetene at mange opplever rundt om. Vi er heldige som bor i verdens rikeste land – det må vi aldri glemme.

IMG_4535 kopi IMG_4538 kopi

TV-stuen i kveld, med et nydelig lys av solnedgangen. Huset imponerer stadig, med hvordan lyset sprer seg.

IMG_4540 kopi IMG_4543 kopi

Men vi har et problem med varmen, da det blir e k s t r e m t varmt her når solen står på hele dagen. Så jentene må sove nede på mitt rom, da det er uutholdelig oppe. Ikke for det, på snapchat forteller jeg gjerne hvordan det _egentlig_ er når jeg er hjemme alene! ;)

Vi får se hvordan vi løser varmeproblematikken neste år, screen er så vannvittig dyrt! Og det er ikke mange dagene i året det er slik som vi har hatt det nå.

IMG_4544 kopi

Jeg er helt overveldet og takknemlig for alle fine kommentarer i konkurranseinnlegget under. Vinneren av klokken ble Tina, jeg sender deg en epost! Til dere andre, ikke fortvil, neste uke kommer nok en giveaway – og det på min instagram; @noeblog. Følg med følg med!

Ønsker dere en flott uke, med mer sol og varme – og husk; vær takknemlig for alt du har!

2 Comments

 1. Evelin Sep 08, 2016

  Hei hvor er speilet fra dødskult og bildet?

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 23, 2016

   Det er fra Ellos :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *