Den fineste barnestol – Hukit –

Jeg elsker god design, og spesielt dansk design har kommet mitt hjerte nært. For tre år siden skrev jeg om Hukit, et dansk merke, som lager og produserer barnestoler. I 45 år har denne stolen vært i produksjon, og er regnet som en dansk møbelklassiker.

Hukit barnestol - NOEblog.com

Da storesøster skulle bytte ut sin gamle slitte tripptrapp stol  i 2012 var jeg ikke i tvil om hvilken stol hun skulle få, og én stk sort Hukit ble bestilt og hun fikk den i julegave. Ved en feil ble det sendt oss to stk stoler, jeg kjøpte selvfølgelig også den som var feilsendt.

Hukit barnestol - NOEblog.com

Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ikke sendte den feilsendte stolen tilbake. Da lillesøster meldte sin ankomst hadde vi Stokkes tripp trapp med babysete, og som hun inntil idag har brukt. Men nå hentet vi hjem Hukitstolen som har stått i feriehuset, og begge jentene har nå hver sin møbelklassiker ved spisebordet. En perfekt match til resten av klassikerene :-)

Hukit barnestol - NOEblog.com

Disse stolene er så gode, og stabile. De tar liten plass (i forhold til tripptrappen) og kan fint brukes som ekstra stol for en voksen om nødvendig.

Er du på utkikk etter barnestol til poden i alder 3-9 år, sjekk ut Hukit før noe annet!

Jeg er i full gang med å ordne hus klar til hverdagen, følg meg på snap; noeblog – der jeg idag har delt og deler en story.

Fin søndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *