Favoritt magasin – Cereal.

Et godt magasin er alltid digg å finne, og når man også kan bruke magasinene som en del av interiøret – ja, da har det truffet blink hos meg. CEREAL – Travel & Style Magazine er et slikt magasin!

CEREAL Mag. // NOEblog.com CEREAL Mag. // NOEblog.com

Det ser utrolig flott ut, bare bildene er verdt kjøpet i seg selv. Samtidig plukker jeg opp enormt mye tips om reise, steder å besøke og gode artikler fra krinker og kroker i verden.

CEREAL Mag. // NOEblog.com CEREAL Mag. // NOEblog.com CEREAL Mag. // NOEblog.com

Jeg kunne ikke unngå å kjøpe New York guide book da jeg bestilte. Gleder meg til å dykke ned i denne, for tips til min neste tur over dammen. Det må bli snart, at jeg kan besøke New York igjen. Savner den byen så enormt.

CEREAL Mag. // NOEblog.com

Følger du meg på snapchat, kan du også få muligheten til å vinne Vol. 5, da jeg ved en feil bestilte dobbelt. Legg til noeblog, og se snapstoryen.

Nå skal storesøster i seng, og jeg skal sende over bilder til et magasin som skal publisere bilder fra nyhuset vårt! Spennende :-)

God kveld!

2 Comments

 1. Marianne Nov 10, 2015

  Kan boka om New York brukes som reiseguide, eller burde man kjøpe en annen guide også for et bra kart og nyttige tips? :)

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 11, 2015

   Ville nok lest litt andre gode bøker og bloggposter om tips om NYC :) Men denne har mange skjulte skatter, jeg ønsker å besøke neste gang!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *