Fredagsfølelsen.

// Inneholder annonselenker

God kveld!

Ei frøken foran TV’n og ei med iPaden, mens jeg benket meg ned ved kjøkkenøyen – fredagspizzarestene står fortsatt på spisebordet, men det får bare vente. En god følelse med Fredag, spesielt da det er siste helg før pappaen i huset kommer hjem på Tirsdag.

IMG_1350

En hektisk og fin uke er over. Med spennende utfordringer og møter på jobb, går ukene utrolig raskt. Tenk at det straks er 1 år siden jeg begynte i ny jobb, og for en reise det har vært. For en bratt læringskurve faglig, men også en vannvittig reise for meg selv. Jeg elsker virkelig jobben min, og selv om det er veldig deilig med helg – gleder jeg meg til Mandag og ny uke. Det er en god følelse det!

IMG_1353

Jeg har fått dilla på skjorter, og har nå opptil flere både med og uten firmalogo i skapet. Spesielt blå skjorter, og idag med striper.

Digger du skjorter, så har Nelly.com utrolig mange fine modeller fra billig til dyr. Ta en titt her. Klokken er Classic Sheffield fra danielwellington.com (adlinks).

IMG_1352

Vi har helgen planlagt og gleder oss til å være sammen med venner og familie.

Hvilke planer har dere?

Ha en fin helg!

PS: Deler bare mer og mer på snap, følg meg gjerne, add: noeblog.

2 Comments

 1. Randi Aug 28, 2015

  For første helg på lenge har vi absolutt ingen planer,herlig! Bare kose oss med barna og ta ting som de kommer ????

  Det er så morsomt å følge deg på snapchat,gleder meg til å se tips om Instagram og bilde redigering! Skal bare få lagt hun største først ????

  Ha ei fin helg med dine søte små!

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 28, 2015

   Heerlig!! Kos dere og nyt :-)

   Gøy du følger meg på snap!

   Ha en super helg :-) KLEM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *