Høsten står for tur.

Siste fridag, årets sommerferie 2015 er over.  Tre herlige uker sammen med min kjære og jentene, men nå ser jeg frem til å komme igang med hverdagen igjen. Ferierutiner er fine, men nå verker kroppen etter normale hverdager slik vi liker de best. Ikke minst ser jeg frem til å møte gjengen på jobb igjen i morgen, og alle de flotte kundene vi har.

74c1655baffa3945657087afa382d60a

Jeg har begynt å tenkt på høsten, hva jeg vil gjøre med den og hvordan jeg håper den blir. Her er noen punkt på listen min;

– Det er slutt på godis i ukedagene og jeg komme igang med løpingen igjen. Setter meg et mål om 3 løpeøkter i uken fom i morgen – det skal bli deilig å komme i gang igjen
– Ønsker å skrive/blogge mer – det krever planlegging, prioritering OG et kontor
– Få ryddet og bygget opp et kontor i 2. etg. Jeg trenger et sted å trekke meg tilbake, for å være kreativ
– Ikke la sofaen fange meg hver eneste kveld, venninebesøk skal prioriteres
– Tid med min kjære – bare oss to. Bygging og flytting har satt sine spor.
– Fjellturer med familien, vi har snakket så mye om det – i høst må det bli flere turer
– Gå igjennom husets økonomi, sette en plan for alt som skal gjøres sammen med Anders

Dette er noen av tingene jeg ønsker å sette fokus på. Noe er enklere å gjennomføre enn andre, vi har jo som alle vet kun 24 timer i døgnet, men det er iallefall en pekepinn som jeg vil prøve å gjennomføre. Jeg må ha noen mål som jeg kan strekke meg etter.

Hva er deres tanker og mål for høsten?

Ønsker dere en flott Søndag!

2 Comments

 1. Randi Aug 09, 2015

  Her har vi hatt laang ferie i år og det skal bli godt å plukke vekk diverse “uvaner” ????
  Mine mål er ganske lik dine,ikke minst når det gjelder hva man gjør etter barna er lagt. Altfor lett å ty til sofa og tv istedet for andre ting. Selv om det er høyst nødvendig med sofa kollaps enkelte dager med to små ☺
  Så lenge man planlegger så får man til det meste,men så var det jo å få tid og ork til å planlegge da ???? Uansett fint å sette seg mål for hva man ønsker å få til,skrive det ned og lage en plan. Takk for inspirasjon,skal gjøre det samme som deg!

  Ha en fin hverdag!

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 09, 2015

   Hei Randi!

   Så enig med deg, og lykke til med planleggingen! Jeg skal starte nå, med å rydde hus. Det bærer iallefall preg etter late dager.

   Så hyggelig at du legger igjen en kommenter. Ønsker deg en god uke!

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *