@noeblog on insta.

NOEblog.com @ instagram

Instagram er en kanal jeg elsker å bruke, og her kan dere se noen av mine siste bilder jeg har delt på min konto; @noeblog. Når det kanskje kan være litt stille på bloggen, er som regel instagram mye mer oppdatert.

Jeg var også så heldig å bli Suggested User av Instagram her litt tidligere i sommer, noe som gjorde at det raste på med nye følgere. Å bli fremhevet som et Instagram-forbilde er stor stas, og jeg er så takknemlig for alle nye som vil følge, fine kommentarer og likes på bildene mine.

Instagram noeblogNOEblog.com @ instagram

Følg meg på @noeblog.

Hva heter du på instagram?

Foto: Jorid Kvam @noeblog

 

 

4 Comments

 1. Kristine Tønnevold Davidsen Aug 09, 2015

  Mitt Instagram navn er du sikkert ikke interessert i, lukket konto har jeg også, men skriver det nå likevel ned her jeg ;-)

  kristinetonnevolddavidsen

  Jeg har ikke interiør der, men min interesse for strikking, garn og bøker merkes godt. Samt at jeg elsker gode ordspråk. Og aller viktigst, jeg har noen bilder av tantebarn og venninnebarn. <3 De er mine hjerter og mitt alt!! <3 <3 I tiegg har jeg veldig mange bilder av en herlig liten pusefyr, jeg passer han fast for naboen når de trenger det og jeg har nå fått 200% tillitt fra han, noe som ikke er mange forunt. Han kommer fra Dyrebeskyttelsen og har opplevd noen traurige ting som liten kattunge, noe som har gjort han veldig var og skvetten, samt at han "velger sine" for å bruke matmors egne ord. Nå er jeg som en bestemor for han sa matmor tidlig i sommer da de skulle på en 3 ukers tur til USA, og jeg spurte om jeg fikk lov å skjemme han bort med god mat (såkalt våtfor pakket i porsjonspakker i esker med 12 poser i pakken, 3 og 3 i hver av 4 ulike smaker), og ja jeg fikk lov å skjemme han bort. Du er jo som en bestemor og bestemødre har lov sa matmor. <3 Ellers er det ikke mye spennende innpå der. :-)

  Synes det er kjekt å følge deg, og du har den eneste rene interiør bloggen/Instagramkontoen jeg følger fast!! Har fulgt deg fast siden du var hjemme i mammaperm med yngstedatteren din. Mener hun var ca 3 mnd den førjulen jeg fant frem til deg. Da bodde dere fortsatt i det gamle huset, der dere bodde da dere begynte å se dere om etter drømmehuset og til slutt bestemte dere for å bygge drømmehuset selv. Det har vært en utrolig spennende reise å få være med dere på!! Og jeg må tilstå at dere virkelig har fått et fantastisk flott hus!! :-)
  Jeg håper alt er bra med deg og dine og at sommerværet ikke har tatt fullstendig kvelertak på dere. Vi har jo virkelig hatt en praktfull sommer i år. Her i Bergen var man en dag i juli nede i samme temperatur som i november i fjor……. ;-)

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 09, 2015

   Tusen takk for den fine lange kommentaren :)

   Ønsker deg en fin Søndag,
   Klem

   Reply
 2. Annelie wallin Aug 15, 2015

  Hej!
  Följt bygget ett tag, går också i byggtankar och vår stil skiljer sig nästan inte alls från varandra så ditt insta är sååå inspirerande för mig!!

  Mvh @nelliewallin

  Reply
 3. Instagram er også en av mine favoritt sosiale medier:) Så mye deilig inspirasjon å hente:)

  jeg har to kontoer…en hverdagskonto @jannicke1986 og en ren interiørkonto @precioushome_jannicke

  Ha en fin kveld!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *