Noeblog på snapchat.

God morgen!

Har du sovet godt? Vi har hatt en god natt, ikke så alt for varmt og vi slumret lenge i sengen. Nå har vi spist smoothie til forkost og skal straks gjøre klar til å kjøre lillesøster til mormor. Jeg og storesøster skal ha en dag sammen der vi skal både til frisør, spise lunsj og dra på shopping. En skikkerlig storjentedag!

noeblog snpachat

Jeg tok av litt på noeblog snappen igjen igår. Laget en superlang snapstory, som dere kan se glimt av over. Det er litt utenfor komfortsonen min, men så er det også veldig gøy. Spesielt med alle de fine tilbakemeldingene jeg får. Jeg og noeblog er så mye mer enn det dere ser gjennom bloggen og instagram, derfor elsker jeg hvordan jeg gjennom snapchat kan vise enda flere sider av meg selv.

Legg meg til da vel; noeblog :-)

Ønsker dere en fin dag!

1 Comment

  1. valdigtenkelt Aug 22, 2015

    Koselig blogg, håper helgen er fin!
    Själv har jag ett litet trolleritrick jag demonstrerar, så vill ni blända någon eller imponera på man/kjæresten, bror din eller sonen/dottern kika in och se när jag avslöjar ett imponerande trick!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *