På badet hos Jenny Skavlan.

Jeg jobber med bad hver dag i min jobb hos Rørlegger’n Verdal. Jeg planlegger, tegner og bistår kunder med løsninger og produkter. En drømmejobb, rett og slett – for meg som elsker interiør. Derfor er jeg på evig jakt etter gode løsninger, samle nye ideer og få ny inspirasjon – og noe må jeg bare dele med dere her på bloggen også.

På badet hos Jenny Skavlan - NOEblog.com

Da jeg kom over bildene av leiligheten til Jenny Skavlan og Thomas “Finger’n” Gullestad tidligere i år ble jeg forelsket! For en fantastisk leilighet, for noen løsninger og et nydelig stykke arbeid både av arkitekt og håndtverkere.

På badet hos Jenny Skavlan - NOEblog.com

Haptic Architects AS står bak løsninger og planlegging, i godt samarbeid med Jenny og Thomas.

På badet hos Jenny Skavlan - NOEblog.com

Badene fikk min oppmerksomhet, og det er noen utrolig fine og kule løsninger de har valgt. Med et badekar senket ned med trapp og dusj – spennende nivåløsninger og åpen løsning til bad i øvre etasje som gir en utrolig kul effekt og ikke minst gjennomlysning.

På badet hos Jenny Skavlan - NOEblog.comPå badet hos Jenny Skavlan - NOEblog.com

Jeg digger når kunder av meg også tenker nye og utradisjonelle løsninger! Det skaper et unikt og personlig uttrykk. Kan dere tro jeg angrer for å ikke ha tenkt annerledes på våre egne bad i nyhuset? Der ble det meste bestemt før jeg begynte i ny jobb… Hehe!

Har du for øvrig ikke sett resten av leiligheten til Jenny og Thomas? Da må du besøke bloggen til Jenny, og se flere bilder her. Og er du igang med å skal pusse opp bad eller bygge nytt hus, følg @baderomsinspo på Instagram for daglige bilder av lekre bad til inspirasjon.

Ønsker dere en fin lille Lørdag!

Foto: Haptic Architects 

4 Comments

 1. Chris Aug 13, 2015

  Et nydelig bad, vi skal i gang med å lage et og renovere et annet bad. Begge er små så gode løsninger trengs. Og jeg er virkelig helt lost hva vi skal ha. Skal prøve å gjøre det litt billig men ikke dårlig kvalitet om du skjønner. Har lagt til baderomsinspo og håper jeg får noen tips der.

  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 17, 2015

   Hei Chris,

   så fint at du finner inspirasjon her hos meg. Håper også @baderomsinspo vil hjelpe dere på vegen! :)

   Ønsker deg en fin kveld,
   Jorid

   Reply
 2. Kristine Hesthamar Sep 28, 2015

  Hei Jorid

  Hvem produserer vasken i corian, som er avbildet i Skavlan sin leilighet?

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 28, 2015

   Hei, det er jeg usikker på. Du kan evt kontakte arkitekten som har tegnet :-) Her på Levanger er det firmaet Coriform som lager varer i corian.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *