Slik lager du enkel iskaffe, hjemme.

Det er så varmt og sommerlig her i Trøndelag om dagen. Klokken er 19:30, og temperaturen viser fortsatt godt over 20 grader. Når det er varmt klarer jeg ikke drikke mye varm kaffe eller te. Da sverger jeg heller til iskaffe og iste, som er perfekte sommerdrikker for meg. Jeg har laget meg iskaffe i kveld, og her kommer en enkel fremgangsmåte:

Icecoffee - NOEblog.com

Du trenger isbiter, melk, espresso og evt. smakstilsetning om ønskelig.

Icecoffee - NOEblog.com Icecoffee - NOEblog.com

Jeg tok én enkel espresso i glasset med isbiter, noen ganger synes jeg det er godt med dobbel også. Det varierer hvilke typer kaffekapsler vi har, men jeg foretrekker sort til iskaffe og kaffé latté.

Icecoffee - NOEblog.com

Jeg elsker å tilsette smak, og har her karamell fra Nicolas Vahé – den smaker fantastisk og er like god i kald kaffe som varm. Du kan også bruke kaffe sirup som kjøpes på de fleste dagligvare butikkene.

Icecoffee - NOEblog.com

Spe på med ønsket mengde melk.

Icecoffee - NOEblog.com

Rør om, og nytisommervarmen!

Hva er din favorittdrikke når det er så varmt?

– Se mine andre oppskrifter og bilder: hjemmelaget frokostblanding, spinat suppe, sjokoladekjeks, sommersalat med foccacia, verdens beste boller.

1 Comment

  1. Charlotte Paulsen Aug 23, 2015

    Må prøve å lage denne en dag, ser god ut:)!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *