Summer of 15′

Hei! Så gikk det noen dager igjen mellom disse blogginnleggene, og mens bloggen har vært litt i dvale har vi vært på årets ferie og nyter nå siste rest. Jeg begynner på jobb igjen 10. August mens jentene begynner igjen 17. August i bhg. Deilig lang sommerferie med andre ord.

Dining / NOEblog.com Dining / NOEblog.com

Vår ferie gikk til Hunderfossen, der vi koste oss 4 dager til ende. Vi elsker å være der, akkurat passe kjørelengde og det er noe å holde på med for store og små.

Dining / NOEblog.com Dining / NOEblog.com

Svigerfar og Anders er  igang ute med å bygge veranda, noe jeg gleder meg VELDIG til. Satser på mange fine sensommerdager, hvor vi kan kose oss ute. Vi har ikke vært bortskjemt med det beste sommerværet i år, men det er månedene vi går inn i nå som er mine favorittmåneder.

Dining / NOEblog.com Dining / NOEblog.com

Spisestuen har fått et par bilder, og endelig har jeg fått opp litt bilder på de fleste vegger! Det var etterlengtet og gjorde umiddelbart at rommet fikk mer preg og ikke bare hvite vegger. Se gjerne på min instagram, for flere bilder; @noeblog.

Dining / NOEblog.com

Har dere hatt en fin sommer? Hva har dere gjort?

Ønsker dere en GOD uke!

2 Comments

 1. Tone Aug 10, 2015

  Hei Jorid.
  Hvilket merke er den svarte stolen som du har nærbilde av, og hva heter den? Er den god å sitte i over lengre tid? tenker å bruke den som spisebordstol. Ser du har flere forskjellige stoler, hvilken er din favoritt med tanke på sittekomfort?

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 10, 2015

   Hei Tone! Den sorte stolen er Eames, og veldig god å sitte i. Masters fra Kartell er min favoritt, mens andre ikke liker den så godt. Pantone stolen er også veldig god :-) Anbefaler deg å besøke en butikk, for å prøvesitte. Veldig individuelt, og glad jeg har en mix.

   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *