Take me to Santorini.

Vi drømmer og jeg drømmer om sydligere strøk, sommer, sol og nydelige omgivelser. Men en sydentur lar nok vente på seg enda et år eller to, da vi har mer enn nok av prosjekter hjemme og penger som skal gå til dette.

Men, jeg elsker å lese om reiser, oppdage nye steder som jeg lagrer og en dag ønsker å besøke. Nå har jeg kommet over et nytt sted, så vakkert som du bare kan drømme om. Det er dyktige Sara Medina Lind som har tatt disse fantastiske bildene under – og ingenting mer trengs å skrives, se bildene og drøm deg bort.

Velkommen til Sophia Suites på Santorini!

Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind Take me to Sophia Suites, Santorini. Foto: Sara Medina Lind

Nydelig, ikke sant? 

Foto: Med takk, Sara Medina Lind

2 Comments

 1. Reidun Beate Aug 09, 2015

  Herremin for noen lekre bilder. Blir jo bare sittende å måpe av disse. Hehe! Santorini er et sted jeg SKAL besøke i nærmeste fremtid altså. Det ser fantastisk ut.

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 09, 2015

   Virkelig fantastisk! Er også satt på min reiseliste ;)

   Ha en fin Søndag,
   JORID

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *