Working outside.

Vi er igang med å forme uteområdet, og selv om vi tok noen fridager til denne uka så begynner vi å se konturene av en veranda. Jeg gleder meg så utrolig til å få mer plass!

080715_1

Foto: Elisabeth Heier

Vi har latt oss inspirere av min gode bloggvennine Elisabeth, som skriver den fine bloggen Elisabeth Heier. Hun og mannen har et fantastisk øye for detaljer – noe som gjenspeiles i deres vakre hus.

Vi falt pladask for måten de har ordnet ny veranda og platting. Enkle, rene linjer og en finfin detalj med å bruke endefjølene helt opp til kantene for å få en ‘boks’ effekt. Dette er noe vi kommer til å få ordnet hos oss også.

080715_4

Foto: Elisabeth Heier

Jeg liker også måten Elisabeth har ordnet plass i plattingen for å plante noen trær, samt nivåforskjell ned og en egen platt for for eks solstoler. Vi har latt oss inspirere, og da vi får veranda ut fra 2. etg – er jeg spent på å se hvordan det blir.

IMG_0146

Skisse over som forteller litt om hvordan det blir når alt er ferdig. Under bilder av hvordan det så ut da muren var ferdig. Troll Entreprenør leverte og satte opp muren, som er laget hos Midt Norsk Betong.

IMG_9930

I og med at vi skal ha sokkelleilighet valgte vi en slik løsning med mur for å skape et eget område nedenfor huset som de i leiligheten kan bruke. Samtidig som vi får plan og veranda som gir et stort og godt område for lek og besøk.

IMG_9932

Vi skal ha likt gjerde rundt hele muren som det blir på verandaen, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan det ferdige resultatet blir.

Vi nyter noen deilige dager, med sol, bad og båt – nydelig vær i Trøndelag om dagen.

Ha en fin kveld :-)

2 Comments

 1. June Aug 06, 2015

  Det var en veldig fin platting! Vi har nettopp fått opp nye veranda selv! Den er ikke så stor, men jeg synes den ble fin :D Må få lagt ut bilder på bloggen etter hvert. Gleder meg til å se når deres blir ferdig!

  Reply
  • Jorid Kvam Aug 06, 2015

   Ja, Elisabeths platt er vannvittig fin :) Gleder meg til å se! Ha en fin kv :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *