Sushi for èn, takk!

Oh, hellige Fredag!

Da er det helg igjen, etter er hektisk uke. Dagene og ukene flyr, og vi er igang med siste del av September. Hvor ble tiden av? Høstluft ute og det har vært regn i luften i hele dag.

IMG_4663 kopi

Jeg er hjemme alene, da jentene og A er dratt ut til feriehuset med svigers. Da blir det lettvint middag på meg, og sushi er det beste jeg vet.

IMG_4665 kopi

Grunnen til at jeg er hjemme alene er at jeg skal løpe i morgen, Tour de Tomtvatnet – Folkeløypa. Det er første gang jeg skal delta på noe slikt, og jeg er veldig spent. Det er en løype på 7 km, som er veldig overkommelig og fin – uansett form. Jeg har satt meg noe mål,  annet enn at jeg vil springe sammenhengende hele løypa. Jeg testet Onsdag, og da slet jeg siste del av en lang bakke og måtte gå – vi får se i morgen… Spent er jeg :-)

IMG_4669 kopi

Ellers er det også en del annet spennende på tapeten fremover, som innebærer å gå så langt utenfor komfortsonen som det går an for min del. Jeg kommer til å skrive nærmere om det selvfølgelig, for her må jeg virkelig få sortert tankene! Hehe…

Ønsker dere en nydelig helg! Har du noen spennende planer?

PS; Se litt behind the scene og våre planer for rekkverk på verandaen på snapchat; noeblog ;-)

XX

4 Comments

 1. Trine Sep 25, 2015

  Masse lykke til i morra ????
  Sushi e digg!

  Glær mæ t å se og høre ka som ska skje ????

  Helgeklæm
  Trine

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 25, 2015

   Tusen takk Trine ????

   Good helg!
   Klem J

   Reply
 2. Tone Sep 26, 2015

  Godt jobba! Gjorde det samme selv for en liten måned siden, 10km i Stavanger Maraton! Eneste mål var å ikke komme sist, mission accomplished – kom nest sist ;-)

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 27, 2015

   Herlig Tone!! Det er en fantastisk følelse :-) Lever lenge på denne og er gira på å fortsette sette mål og være med i løp. Dette er starten på noe gøy tror jeg! Keep going <3

   klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *