Tradisjon, materiale og kvalitet.

Inspirert av min fine venninne Elisabeth Heier, deler jeg også noen bilder med tredetaljer i kveld. Seneste tilskudd i trefamilien vår er kost og støvbrett fra svenske Iris Hantverk. Et nydelig stykke håndtverk.

IMG_4579 kopiIMG_4595 copy

Ved Iris Hantverk er det synshemmede håndtverkere som syr sammen børstene, og deres visjon er å bevare tradisjonen, materialene og kvaliteten. Dette synes jeg de har klart til gangs!

IMG_4596 copy IMG_4599 copy

Inntil nylig har jeg hatt et grått plastikk kost- og støvbrett med aluminiumsdetaljer, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med å tilføre kjøkkenet mer varme materialer sammen med alt det sort/hvite. Denne er så fin at den glatt får stå fremme.

IMG_4600 copy

Jeg kan ikke få nok av treverk i interiøret vårt! Hva synes du?

Håper dere ha en fin kveld.

KLEM
Jorid

2 Comments

 1. Lina Aasgård Sep 11, 2015

  Blir aldri lei tredetaljer:D

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 11, 2015

   Helt enig :-)

   God helg!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *