Tusen takk.

Fra hele mitt hjerte; TUSEN TAKK! For alle meldinger, kommentarer og snap på mitt forrige innlegg. Det varmer og jeg blir både rørt og glad. At du tar deg tid til å skrive til meg, setter jeg enormt stor pris på.

IMG_1900

Jeg har tro på at vi skal heie på hverandre. Jeg elsker å heie på flinke folk, som jeg beundrer og følger. Det kan være seg mine beste venner, nærmeste familie eller mennesker jeg har fulgt og blitt kjent med i sosiale medier.

Jeg sier fuck janteloven! La oss heie på hverandre.

PS: Bloggen har fått ny design og ny grafisk profil. Håper du liker den!

 

6 Comments

 1. Tordis Lunde Sep 30, 2015

  Hei hei! Jeg rett og slett nyter den fantastiske bloggen din! Har fulgt deg i flere år. Litt av en utvikling i stil. Du er så flink, inspirerende og raus.
  Lykke til med å utfordre komfortsonen din. Lykke til med alt. Hilsen ei gamal dame. Tordis

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 30, 2015

   Hei Tordis!

   Tusen takk, for en hyggelig kommentar. Så gøy at du har fulgt meg å så mange år, det har jammen vært litt av en reise – både stilmessig og bloggmessig.

   Ønsker deg en fin kveld!
   KLEM

   Reply
 2. Anne Karin Sep 30, 2015

  Hei hei. Takk for dein nydelige bloggen du skriv. Har fulgt dæ over fleir år no, og du har gitt mæ masse inspirasjon te vårt renoveringsprosjekt. Æ glede mæ te å hør dæ på Stikkledtad dein 24. Oktober, ska hei på dæ. Sikker på at du klare det me glans, læll om du e langt utom komfortsonen din.
  Hilse interiørfrælst dame på Skogn

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 30, 2015

   Hei Anne Karin!

   Tuusen takk for det :-) Så arti at du har fulgt mæ så leng og finni inspirasjon. Kom å sei hei på Stiklestad!

   Klem J

   Reply
 3. Randi Sep 30, 2015

  Helt enig med deg,ut med janteloven!
  Synes du er så flink og inspirerende,hadde gjerne kommet og hørt på deg! Og det nye designet er bare lekkert!

  Blir så glad hver gang det er noe fra noeblog på snapchat,du virker så ærlig og har så mange fine,morsomme og gjenkjennelige hverdagssnaps som jeg liker så godt!

  God bedring!

  Reply
  • Jorid Kvam Sep 30, 2015

   Hei Randi!
   Tusen takk! Så hyggelig at du legger igjen noen ord. Gøy å pusle litt med bloggen igjen, forandring fryder.

   Snap er gøy! Det kommer mer og mer på banen merker jeg.

   God kveld!
   Klem J

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *