Bergen i sol, med inspirerende mennesker.

IMG_2314

Jeg er hjemme igjen, etter en fantastisk helg i Bergen på Interiør- og Boligmessen 2015. Jeg dro ned på Fredag formiddag, og hadde en fin dag i byen med to av de fineste jentene jeg kjenner, @sivasverden og Marthe som skriver den fine bloggen marthebo.no. Vi tuslet gatelangs, shoppet, koste oss med kaffe og Bergensol. Til vi møtte enda flere gode venner og jenter, for sushilunsj og videre messebesøk i Grieghallen. Bergen viste seg virkelig fra sin beste side!

IMG_2335

Grieghallen bugnet av nydelige utstillere og alle sammen hadde virkelig gjort sitt for å vise alle sine vakre produkter. Hilde Mork sin stand (bilde under) var en av de vakreste, med sine fantastiske print og produkter. Elsker denne dama!

IMG_2326
IMG_2379

Foto: Tove Lise Mossestad

Einar Nilsson var også i år en del av messeteamet, og jeg måtte bort å hilse på han og fortelle at vi skal stå på scenen på Stikelstad sammen neste helg! En fantastisk mann, så entusiastisk og flink – gled dere til å møte og høre han på Stiklestad.

IMG_2373

I går kveld spiste vi en deilig 4-retters middag på Lysverket – et fantastisk sted med møbler levert av Københavns Møbelsnedkeri. Fredrik Saroea, mest kjent fra Datarock, er medeier i Lysverket og har hatt ansvar for design- og materialvalg. Jeg elsket hver krink og krok, og maten var himmelsk. Anbefaler alle som besøker Bergen, om å besøke Lysverket.

IMG_2378

Hele messen var bygget opp rundt Handmade is the new black, og det var så mange flotte miljøer og opplevelser. Helgens høydepunkt var Design Talk på Litteraturhuset i går, der vi fikk høre foredrag med flinke mennesker som bla; Kirsten Visdal, Hilde Mork, Line Klein, Kim Dolva, Andreas Engesvik m. flere. Det var inspirerende, ekte og flott. Mennesker som brenner for håndtverk og design i forskjellige former!

IMG_2339

Til slutt vil jeg gratulere Dare to. Designstudio med prisen for årets møbel! Jeg tar av meg hatten og roper høyt hurra, for Hege og Anniken som fikk tidenes mottakelse på messen med sitt nye produkt; Dare to. ORGANIZE.

Hjertet mitt er fylt til randen med ny inspirasjon, og etterlengtet møte med mange av de fineste folkene jeg kjenner! Det er noe unikt med å møte likesinnede, som holder på med det samme som jeg gjør og som jeg kan lære og hente inspirasjon fra!

Ønsker dere en flott Søndag kveld!

 

2 Comments

 1. Signe Oct 19, 2015

  Fint innlegg!! Vel hjem!

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 19, 2015

   Tusen takk :) Hyggelig å se deg igjen!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *